Sufletul locuințelor: balustradele

Fiind mereu în centrul atenției, balustradele sunt elemente arhitecturale care au o importanță foarte mare, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional.

Proiectăm și creăm balustrade 100% originale, de la 0, din materiale premium, care, dacă sunt întreținute corespunzător, rezistă o viață.

Noi vedem balustradele ca fiind SUFLETUL unui spațiu, deoarece sunt foarte vizibile, asemeni unor opere de artă de sine stătătoare.

Acestea sunt personalizate, fiind într-o armonie perfectă cu spațiul în care sunt plasate, mulându-se și conlucrând cu arhitectura locuințelor în care sunt plasate.

Ele “colaborează” cu forma locuinței în care se află, cu forma scărilor și cu celelalte elemente din jurul lor. Conlucreză eficient cu pereții, cu lumina artificială și cu cea naturală. Rezultatul? Balustrade care unesc toate elementele dintr-un spațiu și le transformă într-un “tot” frumos, funcțional și armonios.

Structurile din sticlă și metal patinat oferă o transparență de amploare spațiului interior, fără să compromită stabilitatea elementelor.

Creăm balustrade prin combinarea metalului cu vitralii, cu sticlă fuzionată sau cu sticlă clară securizată.

* Sticlă fuzionată: 2 sau mai multe staturi de sticlă, pigmentate, colorate sau pictate, topite în cuptor la temperaturi mari.

** Sticlă clară securizată: 2 foi de sticlă, care, prin laminare, creează o rezistență la lovituri și rămâne fixă, fără a se dezbina și a produce cioburi periculoase în caz de accident.  Aceste elemente insuflă un caracter nobil, transformând balustradele în elemente artistice funcționale și plăcute ochilor.

Produsele proiectate și create de noi sunt gândite în așa fel încât să reziste o viață întreagă sau să fie înlocuite de maxim 2 ori în următorii 50-70 de ani.

Acest lucru e foarte util deoarece economisești bani, scapi de timp investit inutil și protejezi resursele acestei planete. În portofoliul nostru de lucrări puteți observa cum ritmul liniilor și nuanțele cromatice atribuie originalitate balustradelor și le conferă o notă decorativă remarcabilă. Dacă ai nevoie de o balustradă e foarte important să apelezi la îndrumarea unor profesioniști, deoarece altfel riști să pici în capcane costisitoare.  Există oameni care au creat balustrade urmând mot a mot unele trenduri, realizând după 1-2 ani că totul s-a demodat.

NU mai puteau modifica sau readapta proiectul, iar dacă voiau să schimbe ceva trebuiau să creeze balustradele de la ZERO, investind IAR bani, timp și energie.

De asemenea, balustradele care copiază la perfecție trendurile, de cele mai multe ori sunt o cheltuială care își pierde instant din valoare.  Pe de altă parte, o balustradă unicat care e în armonie cu spațiul în care se află în 10 ani își poate dubla prețul.  În plus, dacă se întâmplă accidente iar balustradele se deteriorează, noi le putem repara, redându-le strălucirea și funcționalitatea.

Call Now Button