Corpuri de iluminat unice

Proiectăm și creăm corpuri de iluminat personalizate. Fie că e vorba de candelabre, lămpi, plafoniere, lampadare, veioze sau felinare, noi concepem cu dăruire aceste elemente esențiale care dispersează lumina într-un mod inedit.

Corpurile sunt gândite strategic, pentru a se adapta eficient oricărui tip de spațiu, atât din punct de vedere vizual (estetic), cât și din punct de vedere funcțional (practic).

Folosim lemn masiv din esențe valoroase, dulii metalice care au o durată de viață mai mare, cablaj rezistent și alte materiale de top.

Diferența dintre corpurile de iluminat personalizate create de noi și cele produse în serie e că ale noastre sunt mai de calitate din toate punctele de vedere, estetic sunt mai plăcute ochiului și rezistă mai mult.

Corpurile de iluminat sunt personalizate și nu mai există în alt interior sau nicărieri altundeva pe piață, în țară sau în lume, iar valoarea lor poate crește în timp.

Din creativitatea și diversitatea materialelor folosite reies efecte elegante date de forma, culoarea și lumina create de corpurile de iluminat, oferind locuințelor un farmec aparte…

>> Ne deplasăm cu drag pentru lucrări în București, Iași, Cluj, Timișoara, Craiova, Brașov, Constanța, Galați, Sibiu, Arad, Ploiești, Oradea și alte orașe din România.

Pentru toate proiectele create și implementate de noi ne asumăm rezultatul final.

Dacă vrei corpuri de iluminat unice, durabile, funcționale, sigure și frumoase, mulate pe nevoile și gusturile tale, contactează-ne acum. 🙂

Call Now Button