Despre noi

Cu o echipă profesionistă formată din designeri, arhitecți, artiști plastici și muncitori bine pregătiți, compania ARTBIENT pune la dispoziția clienților servicii complete de design interior cât și servicii de proiectare și executare a elementelor arhitecturale propuse. Lucrările decorative proiectate în studioul nostru sunt realizate exclusiv în atelierele companiei iar în cadrul vastului spectru de materiale folosite, prioritatea o constituie calitatea acestora.

Proiectele de design interior realizate de specialiștii noștrii sunt unice datorită conceptului inovativ și al modului de abordare ce ține cont de exigențele beneficiarilor. Buna cunoaștere a normelor ergonomice, a echilibrului compozițional și cromatic, a psihologiei culorilor și a influenței acestora, a geometriei interiorului și o cunoștere excelentă a materialelor și a utilității lor, fac din proiectele ARTBIENT adevărate opere de artă.

Concepem, proiectăm și realizăm la comandă, într-o manieră artistică elemente arhitecturale precum balustrade, corpuri de iluminat, panouri din sticlă, vitralii, mozaic, mobilier unicat, basorelief, frescă, tapet și elemente decorative tridimensionale (sculptura își găsește mereu locul în proiectele noastre deoarece ea reprezintă însăși volumul și forma elementelor ce se regăsesc în piesele de mobilier minimaliste, clasice sau moderne).

PENTRU TOATE PROIECTELE ARTBIENT NE ASUMĂM REZULTATUL FINAL.

Vă mulțumim!

Echipa ARTBIENT.

Add a Comment

Your email address will not be published.

Call Now Button