OAMENII din spatele creațiilor

Ne plac provocările, lucrurile originale și sentimentul că am creat ceva UNIC ce nu există nicăieri în lume. De aceea, lucrările decorative pe care le proiectăm în studioul nostru sunt autentice.

NU cumpărăm și vindem mai departe, NU copiem creații existente și NU delegăm munca noastră altor persoane.

AUTENTICITATEA e un element cheie care ne reprezintă ÎN TOTALITATE, atât pe noi ca oameni, cât și brandul Artbient. Folosim un vast spectru de materiale, toate fiind premium, iar gândirea din spatele procesului de creație face ca lucrurile pe care le concepem să fie FUNCȚIONALE și DURABILE, nu doar frumoase.

>> Atunci când creăm ținem cont de normele ergonomice, de geometria spațiului interior în care vom plasa creațiile și de echilibrul compozițional + cromatic.

Cunoaștem foarte bine materialele pe care e nevoie să le folosim, când e necesar să le utilizăm, iar toate elementele sunt îmbinate armonios ținând cont de PSIHOLOGIA culorilor. De aceea, creațiile noastre sunt adevărate opere de ARTĂ, care dăinuie pe măsură ce timpul și trendurile trec.  Liderii care duc mai departe zi de zi viziunea Artbient au creat lucrări deosebite de la vârsta de 9-10 ani, au făcut liceul de artă și dețin un master în artă, iar toate acestea sunt combinate cu experiența practică, dobândită în mai bine de 10 ani.

Echipa noastră e formată din designeri, arhitecți, artiști plastici și oameni bine pregătiți, care sunt ghidați de PASIUNE, EXCELENȚĂ și de dorința de a oferi creații care să aibă un impact pozitiv puternic în viețile oamenilor.

Brandul “Artbient” a luat naștere din dorința de a oferi un suflu nou design-ului de pe piața românească, iar această motivație a fost susținută de un lanț de evenimente favorabile, care au decurs natural și s-au manifestat frumos.

>> MISIUNEA noastră e să construim case de la 0, de la crearea fundației până la finisarea interiorului și aplicarea unui design croit special pentru fiecare locuință.

Suntem foarte implicați, iar atunci când muncim deseori uităm să mâncăm și orice alte lucruri ne dispar din atenție, deoarece ne concentrăm foarte mult pe a oferi rezultate de top din toate punctele de vedere. Dedicarea noastră e continuă, suntem perseverenți, creativi și avem o siguranță mare de sine atunci când abordăm idei noi.

Până acum Artbient și-a pus amprenta pe mai bine de 100 de lucrări, iar acesta e doar începutul. 🙂 Îți punem la dispoziție atât servicii complete de design interior, cât și servicii de proiectare și creație a elementelor arhitecturale care propunem să fie folosite în spațiul ales de tine. Adică putem crea un design interior de la 0, din etapa de proiectare, până la implementarea acestuia.

>> Putem transporta elementele la adresa proiectului, suntem dispuși să montăm totul, iar pe parcursul etapelor de creație suntem prezenți cu tine și te susținem cu ce ai nevoie.

Putem și doar să proiectăm sau să creăm elemente care vor fi implementate de altcineva.

Pe drumul către rezultate deosebite am eșuat uneori și ne mândrim cu asta, deoarece rateurile ne-au educat cel mai mult.  Nu suntem limitați de manuale rigide și nu batem pasul pe loc în ceea ce privește procesul de creație, deoarece constrângerile ucid creativitatea și liberul arbitru, iar proiectele noastre sunt despre nou, despre îndrăzneală, despre autenticitate.

>> Rezultatele pe care le predăm clienților sunt mereu de înaltă calitate. Noi ne referim aici la peripețiile prin care trecem uneori pentru a oferi ceva premium.

Concepem, proiectăm și realizăm la comandă, într-o manieră artistică, elemente arhitecturale precum: balustrade, corpuri de iluminat, panouri din sticlă și vitralii.
Ne ocupăm și de mozaic, mobilier unicat, basorelief, frescă, tapet și elemente decorative tridimensionale.  Sculptura are mereu un loc special în proiectele noastre deoarece ea reprezintă însăși VOLUMUL și FORMA elementelor ce se regăsesc în piesele de mobilier minimaliste, clasice sau moderne.

>> Ne deplasăm cu drag pentru lucrări în București, Iași, Cluj, Timișoara, Craiova, Brașov, Constanța, Galați, Sibiu, Arad, Ploiești, Oradea și alte orașe din România.

Pentru toate proiectele create și implementate de noi ne asumăm rezultatul final.
Dacă vrei un proiect unic, durabil, funcțional, sigur și frumos, mulat pe nevoile și gusturile tale, contactează-ne acum. 🙂

Cu recunoștință,
Echipa Artbient

Add a Comment

Your email address will not be published.

Call Now Button