Vitraliile, o abundență de culori

Vitraliile ghidează lumina într-un mod creativ și se află la granița dintre pictură și decorație, oferind un plus de viață oricărui spațiu, datorită multitudinii de culori pe care le manifestă.

Mulți oameni consideră vitraliile ca fiind un element din decorațiunile clasice sau religioase, dar ele pot fi adaptate pentru orice tipuri de interior, indiferent de natura lor, chiar dacă sunt moderne, minimaliste, mediteraneene, etc.

Proiectăm și creăm vitralii originale, de la 0, folosind tehnica “Tiffany” sau tehnica “firului de plumb”. Acestea sunt create din sticlă fuzionată și pictată sau sticlă decorativă de Murano.

Vitraliile sunt de o frumusețe extraordinară, mai ales dacă sunt puse în valoare fie de către lumina naturală, fie de către cea artificială, transformând chiar și cele mai “reci” sau banale încăperi în oaze însuflețite de culori, creativitate și eleganță.

E de preferat să alegi un vitraliu unicat deoarece își mărește valoarea în timp și vine însoțit cu o semnătură de autor.

Vitraliile sunt amplasate cu măiestrie în uși, ferestre, luminatoare sau pereți despărțitori și pot îmbogăți orice tip de interior, fie că vorbim de suprafețe mici sau de spații mai mari.

>> Ne deplasăm cu drag pentru lucrări în București, Iași, Cluj, Timișoara, Craiova, Brașov, Constanța, Galați, Sibiu, Arad, Ploiești, Oradea și alte orașe din România.

Pentru toate proiectele create și implementate de noi ne asumăm rezultatul final.

Dacă vrei vitralii unice, durabile, sigure și frumoase, mulate pe nevoile și gusturile tale, contactează-ne acum. 🙂

Call Now Button